Nieuws uit groep 6/7.

Beste ouders,

Huiswerk.

De afgelopen weken hebben de kinderen vaak huiswerk meegekregen om te leren. Ik vermeld dit ook altijd in een Nieuws uit groep 6/7 bericht. Toch komt het voor dat kinderen de toets niet geleerd hebben. Dat vind ik dan weer ern gemiste kans. 

 

Naut

Volgende week beginnen we aan Naut. Het thema is: Leven en overleven. Ook daar krijgen de kinderen, over een paar weken, een huiswerk opdracht van. 

 

Creatief met thema winter

Na de wintertekenopdracht met foto zijn we verder gegaan met het tekenen van een ijsbeer en het maken van een sneeuwuil. Het enthousiasme is groot. Als de uiltjes hangen, stuur ik u een foto.

 

Cito

Ik heb afgelopen vrijdag weer een ’briefing’  gehad over de technische kant van het computerprogramma. Maandag gaan we het weer proberen.

 

Rooster 7 tot 11 februari

Maandag ben ik er.

Dinsdag en woensdag zijn de kinderen aan het werk in groep 8 en groep 5.

Donderdag zijn de kinderen vrij i.v.m. een taak/studiedag van de leerkrachten. 

Vrijdag ben ik er weer.

 

Weektaak

Zondag 6 februari om 19.00 uur bekijk ik of de weektaak klaar is en zet ik de nieuwe weektaak lessen en doelen in het werkpakket. Wilt u a.u.b. hier thuis ook op controleren? Er zijn steeds meer kinderen die alles af hebben en dat vinden we fantastisch. Het zou fijn zijn als alle kinderen alles af hebben. 

Blijf gezond,

Groeten

Corrie Reinstra 

 

 

 

homework homework