Medezeggenschapsraad van het Koggeschip

De medezeggenschapsraad van het Koggeschip heeft een verandering in leden gehad. Sinds het begin van dit schooljaar is er een nieuw ouderlid toegetreden en twee nieuwe leerkrachten. Via dit berichtje willen wij u met ons kennis laten maken. Zo weet u bij wie u terecht kunt met vragen en/of opmerkingen.

Leden

De oudergeleding bestaat uit Arjan Wagenaar, vader van Dylan uit groep 3 en Rachel uit groep 5. Onze tweede ouder is William Furer, vader van Nicolai uit groep 5. Tot slot onze derde ouder, dat is Bianca de Boer, moeder van Mica uit groep 6 en Senna uit groep 8. Bianca is onze secretaris.

De personeelsgeleding bestaat uit Rudy Bouma uit groep 1/2 B, Dieneke Mulder uit groep 8 en Els Noor uit groep 7. Els is voorzitter, maar Dieneke neemt tijdelijk waar als voorzitter tot Els weer terug is op school.

Taken

De MR heeft een aantal taken en bevoegdheden. Hieronder een korte samenvatting.

De MR heeft overleg met de directie en het bestuur van onze school. We overleggen over allerlei bestuurlijke zaken, bijvoorbeeld het continurooster, onderwijsinhoud en personeelszaken.

We hebben de mogelijkheid nieuwe initiatieven op te (laten) starten. We praten mee over de richting van ons onderwijs.

Tot slot heeft de MR ook een advies- en instemmingsrecht. Dat betekent dat het schoolbestuur voor een aantal zaken waarvoor advies of instemming vereist is, dat aan de MR moet vragen. We hebben daardoor invloed op de besluitvorming.

Vergaderingen

De vergaderingen van de MR zijn in principe openbaar. Dit betekent dat u erbij aanwezig mag zijn om op de hoogte te blijven van wat er wordt besproken. Het is wenselijk dat u van tevoren meldt dát u wilt komen, en misschien kunt u aangeven met welke reden u aanwezig wilt zijn. Onze eerstvolgende vergadering is op donderdag 25 april om 19.30 uur.

Contact

U kunt één van de leden in de wandelgangen aanspreken, maar u kunt ons ook via de mail bereiken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

De leden van de Medezeggenschapsraad van Het Koggeschip